Ons laatste nieuws …


De afgelopen weken nogal druk geweest met de Alpha en nu de laatste Beta 1.6.13 test. Nog een paar nachtjes slapen … dan is de lancering van de nieuwe Microsoft Flight Simulator® is een feit.
Wil je gaan kopen? Let dan vooral op de specificaties van je flightsim-pc. Zijn die onder de maat? Ga dan maar alvast sparen…
Behalve een aankoop via Xbox is er natuurlijk ook het vertrouwde STEAM. Poets je oude Steam account nog even op en kijk wat er te doen is. Wij hebben als club in ieder geval warme herinneringen aan onze FSX-Steam tijd.

En of het niet genoeg is: PMDG en MSFS: ! lezen ! (Je moet wel een PMDG Forum account hebben).

Dan bevelen wij ook deze 5 dikke pagina’s MSFS leesvoer aan. Dus ga er maar even voor zitten. Microsoft ziet er vanaf 20.000 voet in de lucht anders uit. Het nieuws is geweldig: VR, Steam, TrackIR, nachtvliegen en nog veel meer. De moeite waard om eens iets te lezen op inhoud.