2020-57: MSFS2020 specs


Hello Captains,
een rustige week met toch wat speciaal nieuws. Het zal inmiddels niemand ontgaan zijn dat Prepar3D een nieuwe (niet gratis) upgrade naar versie 5 heeft uitgebracht. Als sluitstuk op versie 4 is er dan ook de laatste (gratis) hotfix voor versie 4. Je kunt een uitgebreide beschrijving op deze pagina lezen. Je kan volstaan met de Client.msi maar wil je ook de Content en de Scenery actueel houden, houd je dan strikt aan de volgorde.

Dan MSFS2020: eindelijk weer eens wat fatsoenlijk nieuws waar je iets mee kan. De specs van Microsoft FlightSimulator 2020. Hier komt het plaatje:

Wil je weten waarmee jij in welke mate mee vooruit kan met MSFS2020?
Je hebt 3 smaken: Minimaal – Aanbevolen – Ideaal
Als geld geen gebrek is, kies je voor Ideal Spec. Maar heb je de juiste hardware aan boord? Doe dit: kies Windows 10-Start en type dxdiag op je toetsenboard en sluit af met een enter. Dit krijg je te zien:

… meer hoef je voorlopig niet te weten.
Dan de internet bandbreedte die je nodig zult hebben. Om te weten wat je nu aangeleverd krijgt, ga je met deze link naar speedtest.net. Als het resultaat minder dan 50 Mbps aangeeft…gaat het hem niet worden.

Any way… zorg dat Windows 10 up-to-date is, want dat wordt je beste vriend. Dat geldt trouwens ook voor de drivers van alle hardware die je aan de machine hebt aangesloten.