2020-50: Our YouTube Channel


Hello Captains,
… long time, no speak…
After December 14th, our latest newsletter and at the same time a switch over to our YouTube channel, we needed a break to prepare us for the coming year. So, yes … we are still in the air and yes … we have more interesting stuff to share with you. In 2020 we will focus on PMDG NGXu development with Prepar3D4.5+ and of course we will closely follow the MSFS2020 progress. Stay tuned for the coming week for more about FSiPanel, the new IvAo Altitude client and about the new PMDG background information.

===
Hello Captains
… lange tijd niet gesproken…Na 14 december, onze laatste nieuwsbrief en tegelijkertijd een overstap naar ons YouTube-kanaal, hadden we een pauze nodig om ons voor te bereiden op het komende jaar. Dus, ja … we zijn nog steeds in de lucht en ja … we hebben meer interessante dingen om met je te delen. In 2020 zullen we ons concentreren op de ontwikkeling van PMDG NGXu met Prepar3D4.5 + en natuurlijk zullen we de MSFS2020-voortgang op de voet volgen. Blijf de komende week op de hoogte voor meer over FSiPanel, de nieuwe IvAo Altitude-client en over de nieuwe PMDG-achtergrondinformatie.

Ons YouTube Channel

Wij zijn ook te vinden met ons YouTube channel “fseindhoven”

Kijk even met deze link
 
https://www.youtube.com/channel/UC8FfBcTJ6RwnfVHP5SHXtxw/
en abonneer je om niets te missen.

Zijn er vragen, stuur dan even een bericht.

Geef een reactie op dit bericht

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s