FSE Weekly Update 2019-38


A word in advance for our foreign visitors. At the bottom of every webpage you will find Google translate that is willing to translate this Weekly Update into your own language.

Hello Captains,
het nieuws van afgelopen week.
MSFS2020: Afgelopen zondag was er de MSFS2020 Tweakers Preview. We wilden je deze niet onthouden. Op 10 oktober was er wederom een “Development Update” van Microsoft Flight Simulator. Een boeiende uitleg staat als video op onze speciale MSFS2020.nl website. Wil je YouTube uitpluizen?  https://www.youtube.com/watch?v=_trJ-3LJQU0
Deze video is ontdaan van de generieke spreker, is nu Franstalig, maar heeft wel Nederlandse ondertiteling. 

Carenado Commander 114: zoals je weet zit er in P3D45 een Carenado AC 11 of wel Commander 114. Deze kist is nogal wat agressief in gedrag. Voor degene die het leuk vind om de verschillen te bemerken, stuur even een mailtje en je krijgt een AC11 met verbeterde flight dynamics als Add-on, compleet met add-on.xml. Niks installeren… gewoon knippen plakken en geen conflict met de bestaande AC11.

Charts voor de iPad.
Navigraph Charts vereist iOS-versie 10 of hoger, online verbinding en een actief Navigraph-abonnement. Het kan worden gecombineerd met Navigraph Simlink om bewegende kaarten in Microsoft Flight Simulator X, Lockheed Martin Prepar3D of Laminar Research X-Plane in te schakelen. Een videopresentatie van de maker staat op onze website.

Is er nog iets te doen?
Ja, het FS Weekend 2019 in het Aviodrome/Lelystad komt er aan op 2 en 3 november.
Maar eerst nog even een MSI Event op 26 oktober in het Novotel.
De voorbereiding zijn gedaan. Bekijk even deze video en lees daarna de aankondiging die via FSVISIONS uitging. Volgende week dinsdag hoor je meer over de door FS Eindhoven vlieg-technische ondersteuning  op deze dag. Nog niet aangemeld? Wees er dan snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal seats beschikbaar. Aanmelden met deze link direct bij MSI