FSE Weekly Update 2019-37


A word in advance for our foreign visitors. At the bottom of every webpage you will find Google translate that is willing to translate this Weekly Update into your own language.

Hello Captains,
deze week was een drukke week, vooral met de voorbereiding voor het MSI Event van 26 oktober aanstaande. Bekijk even deze video en lees daarna de aankondiging die via FSVISIONS uitging. Volgende week hoor je meer over de vliegtechnische ondersteuning op deze dag. Nog niet aangemeld? Wees er dan snel bij, want er zijn slechts 10 seats beschikbaar. Aanmelden met deze link direct bij MSI

IvAp en Multi PC installatie
De  meest gevraagde pagina van onze website is de pagina die wereldwijd wordt op gevraagd en helpt bij het installeren van IvAp v2 op de desktop en ook bij de Multi PC configuratie met een side kick Laptop. Lees IvAp Multi PC hier. Kom je er niet uit?  Mail even en we fixen dat op afstand. Verder is de wacht op ontwikkeling van de nieuwe IvAp applicatie.

MSFS2020
dan was er nog een 30 minuten video van Microsoft Flightsimulator 2020. Heb je die gemist? Bekijk hem dan op deze pagina. Ja, het is mooi …