Charts iPad – Airport Charts and Enroute Maps


Navigraph Charts voor iPad kan nu worden gedownload in de App Store.

Vereisten en pro-tips
Navigraph Charts vereist iOS-versie 10 of hoger, online verbinding en een actief Navigraph-abonnement. Het kan worden gecombineerd met Navigraph Simlink om bewegende kaarten in Microsoft Flight Simulator X, Lockheed Martin Prepar3D of Laminar Research X-Plane in te schakelen.

Navigraph Charts bestaat ook als desktopsoftware voor Windows en Mac, en als een app voor Android-tablets. U kunt meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken om vluchten te plannen en vluchtplannen over te zetten vanaf een desktopcomputer.

Met een actief Navigraph-abonnement kunt u ook Navigraph Charts bekijken in elektronische flightbags op virtuele vliegdekken van vliegtuigen door b.v. PMDG, of via AviTab in vliegtuigen zoals B737-800X Zibo Mod.

Meer informatie is te vinden op de productpagina op de Navigraph-website.