FTX_EU TrueEarth Netherlands


FTX_EU TrueEarth Netherlands

Hello Captains,
een zware bevalling deze week … menigeen zal de nodige problemen zijn tegen gekomen na de update van TrueEarth Netherlands versie 1.10. De oplossing is even simpel als wel goed verborgen. In het Control panel van TE-NL is een tabel opgenomen met allerhande leuke auto generated objects. Dat vreet nogal aan de opstarttijd wanneer je TE-NL hebt geactiveerd in de Scenery Library. Begin maar eens om alles in die tabel uit te zetten VOORDAT je de sim start. Wanneer je rig het aankan, ben je met 1:36 vanaf het scenarioscherm op EHEH. ..en een beetje NL2000 kan nooit kwaad…Een gedachte over “FTX_EU TrueEarth Netherlands

  1. Ook ik had dat probleem met het op starten van FTX – EU True Earth Netherlands en ga nu na ik alles uit de tabel heb uit gezet ga ik langzaam sommige tabels weer aan doen en zie wat er gaat gebeuren.

    Het is in ieder geval een goeie tip.

    Gr Bob.

    Like

Reacties zijn gesloten.