Weekly update 45


07-Scenery

Het Prepar3D-team blijft onder de indruk van alle belangrijke recente ontwikkelingen op luchthavens door externe ontwikkelaars die de P3DSDK gebruiken. We willen graag een geweldig voorbeeld presenteren van PILOT’s en hun Almeria Airport scenery add-on. Vertrek vanuit het schilderachtige zuidoosten van Spanje met het landschap van de luchthaven Almeria van PILOT. Als Winnaar van de Hangley Gold Award van de Mutley’s Hangar, is deze populaire vakantiebestemming tot leven gebracht met zeer gedetailleerde updates voor de luchthaven en het omliggende landschap. De mogelijkheden zijn eindeloos in Prepar3D met de recente verbeteringen in Prepar3D v4.3.

Meer informatie op https://www.pilots.shop


10-PC-Software – WinMerge

Soms wil je wel eens bijv. aircraft.cfg bestanden onderling vergelijken. Daar is een handig programma voor: WINMERGE. Je kunt de WinMerge-2.14.0-Setup.exe  vinden op onze STACK onder 10-PC-Software. De werking is simpel. Nadat je WINMERGE gestart hebt, kies je op zijn menubalk File en dan Open. 

Je kiest achtereenvolgens in de velden Left: en Right: de bestanden die je wil vergelijken en kies dan OK om de vergelijking te zien. Maak voordat je aan de slag gaat altijd eerst even een reservekopie van de bestanden die je wil gaan bewerken met deze editor.


11-Apple-iMac-iPad-iPhone

Iedereen zal zo langzamerhand wel een iPad of iPhone hebben waar je van af wil. Lees met deze link hoe je dat het beste doet. Zet deze Apple-tips ook gelijk even in je favorieten. Handig.