OPTIONS – PERFORMANCE


Manual INTRODUCTION

PAGE 0.00.90 | CDU: PMDG SETUP | < OPTIONS | < PERFORMANCE
 • L2 < PERFORMANCE PAGE 1/2: Met de opties in dit menu kunt u bepaalde items enigszins aanpassen, wat van voordeel kan zijn voor gebruikers die het moeilijk hebben op oudere computers. Als u deze items doorloopt, kunt u voorkomen dat u onnodig prestatie-hongerige opties gebruikt als u zich zorgen maakt over de prestaties op uw computer.
 • Als default zijn op 15 fps ingesteld in de CDU de FPS limits  van resp. de 2D en VC cockpit . Kies oor het wijzigen van deze waarde de L-buttons voor 2D cockpit en de R-buttons voor VC:
 • L1-R1 voor PFD/EFIS of
 • L2/R2 voor ND/MAP of
 • L3/R3 voor ENGINE of
 • L4/R4 voor de HGS (zeg maar HUD…)
  • Met het menu voor het afstemmen van prestaties kunt u de update-snelheden van de cockpit-displays aanpassen om hun invloed op uw simulatie-ervaring te optimaliseren. U kunt ook de displays van de eerste officier in de VC uitschakelen met L5 Disable displays.
  • Over het algemeen raden we gebruikers aan hun scenery-, traffic- en sim-instellingen aan te passen om de prestaties van de simulator te verbeteren. Als laatste redmiddel kunt u de snelheid van frame-updates aanpassen op de displays binnen de PMDG 737NGX.
  • De methodologie voor het afstemmen van prestaties werkt vanuit de waarneming dat minder updates van de displays in de cockpit, een betere prestaties betekent in de simulator zelf. Uw resultaten zullen, afhankelijk van uw hardware en uw sim-stellingen variëren, en we raden over het algemeen aan om deze uitvoering te laten zoals deze standaard is ingesteld.
 • L5-DISABLE DISPLAYS: Voor diegenen die er niet in geïnteresseerd zijn om alle schermen te allen tijde te laten werken, kunt u sommige prestaties verbeteren door de F/O display uit te schakelen in de VC. U doet dit via de schakelaar in het menu PERFORMANCE TUNING.
  OPMERKING: We raden gebruikers aan de richtlijnen voor optimalisatie te volgen die aan het begin van dit document werden gegeven. Dit geeft je echt de beste prestaties voor uw machine!
 • L2-PERFORMANCE PAGE 2/2
  • deze pagina behandelt de instellingen van
  • TERR IMAGE DETAIL: (HIGH/MEDIUM/LOW)
  • TERR IMAGE SIZE: (256/512/1024)
  • TERR DITHER COLORS: YES/NO
  • TERR SWEEP: ??