PMDG


PMDG 737 NGX

flywithme

Hello Captains,
In clubverband kennen wij een aantal “must have’s“. Een daarvan is de Boeing 737 van PMDG. Op deze pagina en onderliggende artikelen gaan we in op de aspecten van de Aankoop tot en met Installatie en van een Introductie tot en met Gebruik van deze Boeing 737 met MSFS2020

Deze webpagina en aanverwante artikelen zijn samengesteld voor gebruik met alleen de PMDG 737NGX. De informatie is verkregen uit meerdere bronnen en is onderhevig aan herziening, echter wordt niet direct gecontroleerd op nauwkeurigheid. Kom je iets tegen dat anders is of inmiddels gewijzigd is, laat het ons dan even weten.
De informatie van deze website mag niet worden gebruikt voor training of operationele procedures omdat het uitsluitend is geschreven voor onze flightsim hobbydoeleinden.

Ga naar de pagina PMDG ARTIKELEN om snel je weg te vinden.
Website: https://pmdg.com/
Customer Log in: your account
Download: Use your Operations Center or Downloads
Forum: https://forum.pmdg.com/

Voordat je gaat kopen

Wij gaan ervan uit dat jouw fs-pc voldoet aan de eisen die voor het gebruik met MSFS2020 zijn gesteld. Lees nog even de pagina VLIEG-PC en de onderliggende pagina’s door. Dit voorkomt dat je straks met een PMDG zit, die niet vooruit te branden is ….
Dit is het minimum: Windows 11 (64 bits); Proc: 3,5 MHz+; RAM 32GB+, 2666MHz+; SSD of M2 (500GB+); Video RAM 8GB+

logo-pmdg.jpg
[.] Heb je nog geen PMDG 737NGX?
[.] Kies dan deze website en/of
[.] Kies direct de PMDG 737NGX Base Package for Prepar3D
Lees vooral de product details!

Over de installatie van de PMDG

De installatie van de PMDG is eigenlijk een no-brainer en verloopt moeiteloos via een wizard. Je moet wel een actieve internetverbinding hebben en je activatiecode bij de hand hebben.
Let op dat je bij het installeren van DirectX het vinkje UIT moet zetten bij BING BAR, anders heb je er weer een bar bij …

PMDG Support site

https://support.precisionmanuals.com/Main/
Op 2 maart 2018 kondigde PMDG aan dat het support-forum, dat thans nog onder AVSIM-vlag gehuisvest is, zal verhuizen naar een eigen PMDG-omgeving.
Dit is inmiddels gerealiseerd: https://forum.pmdg.com/
Via de supportpagina van PMDG’s kan je de PMDG-Store, de PMDG-Website, de Kennisbank en de nieuwsartikelen bereiken.