Vliegensvlug 27-4-18


 

mosupport

 • Update Knowledge-base
  … het is weer eens tijd voor een update van de Kennisbank! In de ‘footer’ van deze website vind je aan de rechterkant de aangepast opzet: alfabetisch per onderwerp en (1) niveau diep. Achter de regels is een getal opgenomen dat aangeeft hoeveel artikelen er in de kennisbank zijn opgenomen. Bij keuze verschijnt het meest recente bericht en de rode knop OLDER POSTS klikt door naar een oudere post in deze selectie. Mis je iets? Laat het weten!
 • notam55x55De laatste 10 berichten die werden toegevoegd aan de website staan als lijst naast de KENNISBANK
 • Facebook: no facebook anymore. Bij het downloaden van de FB-output blijken er in de account van FSE e-mail-combinaties gemaakt te zijn van adresboeken die niet gekoppeld waren met FSE. Einde FB.
 • TWITCH.TV: we starten in mei een applicatie TWITCH.TV/fseindhoven Klik maar even door en je ziet wat het is. Nog geen twitch-account? Even registreren en klaar voor de chat. De eerste twitch-sessie is gepland voor maandag 30 april 20:00 to 21:00 uur.
 • EU Netherlands TrueEarth: let op:  je hebt op de schijf waar de download op wordt geplaatst minimaal 150 GB nodig! Voor dat je gaat downloaden, moet je eerst FTX opwaarderen tot versie 3.3. Met deze versie kan je de download-locatie aanpassen wanneer de huidige aan de krappe kant is. Lees de post op het forum van ORBX. Afwachtentot er een nieuwe update verschijnt, wan t 3.3.0.2 gaat niet werken…
  Met FTX versie 3.2.5.7 gaat het werken, maar neem je tijd. Eerst worden ±75 GB gedownload, bestanden gecheckt, bestanden uitgepakt (+75GB) en ondergebracht in de standaard directory onder …/P3D4/ORBX. Daarna wordt de eerste 75Gb verwijderd.
 • Onvoldoende SSD schijfruimte oplossen: lees even dit artikel hoe je dat kan aanpakken.
 • EU Netherlands TrueEarth-Airports: … het ziet er niet uit! Als testje hebben we EHEH van NL2000 er overheen gezet. Binnenkort een special hoe je dat doet.
 • NL2000 Preview versie 5: kijk even naar de video die hier staat.

27-4-2018