PMDG: om een ​​eigen forum te openen


Op 02MAR18 heeft PMDG AVSim geïnformeerd over onze intentie om ons ondersteuningsforum naar een eigen site van het bedrijf te verplaatsen.

PMDG maakt sinds 1998 deel uit van AVSim, toen AVSim-oprichter, Tom Allensworth, voor het eerst het idee opriep om PMDG’s forum te hosten als een manier om het verkeer voor beide jonge, nieuwe ondernemingen te vergroten. PMDG heeft onze loyaliteit aan AVSim behouden door incidentele ups en downs in de relatie, maar de tijd is rijp om verder te gaan en ons klantenondersteuningsforum beter te verenigen met ons vermogen om klanten over de hele wereld te ondersteunen.

Deze stap wordt gezet om ervoor te zorgen dat PMDG en onze klanten het vermogen behouden om vrij, direct en openhartig met ons en met elkaar te communiceren over een breed scala van problemen die van invloed zijn op de wereldwijde gemeenschap van PMDG-klanten.

We hebben AVSim vandaag op de hoogte gebracht van onze intentie om te verhuizen om een ​​discussie mogelijk te maken over hoe deze overgang zo soepel en naadloos mogelijk te maken voor AVSim-gebruikers en PMDG-klanten.

Kort daarna werd het PMDG-forum kennelijk bij AVSim verwijderd van openbare toegang, veronderstellen we per ongeluk.

We hebben contact gezocht met AVSim en de forummedewerkers om hen op de hoogte te stellen van het probleem en we hopen dat het weer voor openbaar gebruik wordt gebruikt terwijl we onze officiële operatie naar een nieuw huis verplaatsen.

We zullen meer informatie plaatsen over de officiële opening van die nieuwe forumlocatie zodra we deze klaar hebben voor gebruik door de klant en we kijken ernaar uit u daar te verwelkomen. Er zijn spannende tijden voor de boeg!
Gepubliceerd: 2 maart om 20:39 uur