FS Eindhoven’s week 44


04-11 10:00 Deze week besloten we met een bezoekje aan FS Weekend in Lelystad. Behalve het bekijken van de reguliere handel en wandel, hadden we een interessant gesprek met IVAO en met VATSIM, met name over hoe je elkaars vliegtuigen ziet in een 64 bits omgeving. Onze voorlopige voorzichtige conclusie is dat, gezien de beperkte technische mankracht en hun beschikbare tijd, een 64 bits IvAo_MTL nog wel even op zich zal laten wachten. De laatste briefing op het IvAo forum kun je hier lezen en dateert van 17 oktober 2017. (Uiteraard aanmelden met je IvAo credentials).
Onze toekomstige ervaringen met VATSIM lees je later deze maand.vatsim1

We bezochten Sim Innovations en spraken over de iPad app Air Manager. De moeite waard om daar meer van te weten. We komen er op terug.


30-10 16:15 JoinFS heeft een update naar versie 1.2.10 en is backwards compatible met 1.2.9 en 1.2.8. Onze clubserver staat nog op 1.2.8 en de laatste versie staat op de bekende plek op de NAS en op de STACK
Tijdens de clubdag van november zullen we de LAN versie uitgebreide gaan testen.