Deze week 43


29 oktober FIRST ALPHA SHOTS OF ORBX FTX EU NETHERLANDS PHOTOREAL Lees snel dit geweldige nieuws op https://fselite.net/news/first-alpha-shots-orbx-ftx-eu-netherlands-photoreal/

orbx-ftx-netherlands-alpha-p3dv4-8

28 oktober 19:30: het is echt zover gekomen … we passeren de 1.000.000-e page view op deze blog en dat nog wel op ons 5 jarig bestaan met deze naam: FlightSim Eindhoven. Dank aan alle  trouwe bezoekers van onze site. Ook de komende jaren gaan we er iets moois van maken!

28 oktober 16:26: de dinsdagavondvlucht van 31 oktober: vorige week (24/10) vlogen we LFMU [Vias] -LFNU [Uzes]. Nu vertrekken we in de Grand Tour Occitania in LFNU [Uzes] Rwy18. Alle tussenlandingen zijn left hand circuits. Onze flight server staat op JoinFS 1.2.8 en zorg dus dat je software is bijgewerkt aangezien 1.2.8 niet backwards compatible is. De software staat op onze STACK

28 oktober 09:40: De laatste bericht over  RealAir Lancair Legacy in P3D4. Er waren wat problemen om het geluid aan de praat te krijgen. Op deze website van Douglas, maker van de bestanden,  https://www.douglassdawson.ca staat een zipper met de gewenste bestanden en uitleg hoe je dat doet. Bestandsnaam om te downloaden dsd_p3d_xml_sound_x64, v1.0.0, August 7, 2017 en teven een toevoeging: A 64 bit gauge which plays sounds based on commands received from XML gauges. This gauge will allow XML gauge programmers to add sounds to their P3Dv4 projects. It does presume a fair degree of XML knowledge, and is not for beginners. Freeware.

26 oktober 23:46: We ontvingen een berichtje van Antonio X uit Brazilie met een suggestie om de IVAO MTL te updaten voor P3D4. Ook al eerder ondernomen pogingen met eensluidende suggestie lopen op niets uit. De rondzwervende zipper voorziet in een gering aantal .mdl files met het idee deze te overschrijven met de bestaande MTL. Deze zip heeft als kenmerk in een txt bestand “by nAsTY 2017”. Doe maar niet, tenzij je het leuk vindt om de motoren op de vleugels te zien in plaats van eronder…  Voorlopig houden wij het er op dat zolang je P3D4 vliegt, je iedereen die dit ook doet, gewoon ziet en anderen in de verte en/of alleen de boordverlichting. Het zij zo.
De laatste update van IvAo is deze link met datum 17 oktober 2017 (Uiteraard aanmelden met je IvAo web credentials.

26 oktober 11:32: MSI: er komt wat leuks aan … de CUBI 3. In het kort: Windows 10 Home, Intel® Kabylake-U processor, DDR4 2133MHz up to 32GB (2 Slots), The fanless design extends the product life cycle and reduces the dust into the product, Supports 4K ultra-high definition resolution, Supports dual monitors, Supports M.2 SATA/PCI-e auto switch SSD or 2.5” SATAIII HDD or SSD, Equipped Complete IO, Supports super charger, Power delivered by USB in the Off state, Embedded Software TPM and supports Hardware TPM module

25 oktober 18:43 We gaan naar FS Weekend 4/5 november. Vergeet niet om je kaarten via internet te bestellen.

 

… en vergeet ons niet te liken … aha aha ah