06 Page Group NRST


Tot slot een korte uitleg over de Pagegroup NRST. Hierin bevinden zich de

  • nearest airport
  • nearest intersection
  • nearest NDB
  • nearest VOR en
  • nearest airspace(s)

Ook op deze pagina zijn de keuze mogelijkheden weer met de PUSH CRSR, grote pijl rechts om te scrollen,  ENTer om te selecteren aanwezig.

Op deze pagina Nearest Airports krijg je de de eerste 9 “nearest all” te zien binnen een straal van 200 Nm. Ook kun je de knop NRST gebruiken om in deze Pagegroup terecht te komen. Wanneer er aan de rechterkant een lichtblauwe balk verschijnt, dan weet je dat je kunt scrollen met PUSH CRSR en grote pijl rechts/links.

Het gemak van deze NRST groep is dat je met behulp van de Direct-To functie snel een route kunt uitzetten naar het dichtstbij gelegen punt. We vervolgen onze route. Nadat we op EHGR zijn geland (of niet…) gaan we nu Direct-To naar INT BREDA. Druk op de knop NRST en selecteer BREDA, ENT, kies Direct-To en activeer. Controleer je FPL of dit juist is. De bedoeling is dat we een VFR vlucht maken naar Eelde. Bij BREDA gaan we naar het volgende INT point EH555…