07 GPS Approach


We vliegen door naar NDB SO 330.0 en gaan we intussen de ILS23 approach programmeren. Zet voor de beleving alvast even het Virual Flight Path aan.

De eindbestemming is EHGG. De approach daarvan was nog niet ingezet in het vliegplan. Selecteer op de 4e pagina van NRST de airport EHGG -ENT en dan bij APPROACH de ILS23.
Druk op PROC en kies Select Approach-ENT en kies dan ILS23-ENT-ENT en dan LOAD. Wanneer je kiest voor Activate vlieg je direct naar de approach! De procedure werkt alleen als je een vliegplan hebt gemaakt of een eerdere waypoint vliegt.
De APPROACH is nu opgenomen in het FPL.

Als je de procedure die je eerst geladen hebt, wil gaan uitvoeren, druk je op PROC en kies je Activate Approach? Aangezien de GPS je niet kan laten landen, zet je de AP op APR en (uiteraard stond de ILS frequentie op 109.90 in NAV1) zet je de switch GPS op NAV.